Reikės:
36 Selga sausainių
1 skardinės sutirštinto saldaus kondensuoto pieno
400 ml grietinėlės
1 citrinos
100 g juodojo šokolado
Mėgstamų riešutų
36 Selga sausainių
1 skardinės sutirštinto saldaus kondensuoto pieno
400 ml grietinėlės
1 citrinos
100 g juodojo šokolado
Mėgstamų riešutų
Paruošimas:
1. Iki kremo konsistencijos elektriniu plakikliu išsukite grietinėlę, kondensuotą pieną, citrinos sultis.
2. Pasirinkite indą pyrago pagrindui, jame išdėliokite pirmą sluoksnį (12 sausainių). Jei norite, prieš padengiant kiekvieną sausainių sluoksnį kremu, sausainius aptepkite prieš tai ištirpintu šokoladu. Ant viršaus tepkite sluoksnį kremo. Pabaikite sluoksniuoti pyragą tuo pačiu būdu, kremo sluoksnis turi būti paskutinis.
3. Pyrago viršų pabarstykite smulkintais riešutais ir palikite šaldytuve per naktį.
1. Iki kremo konsistencijos elektriniu plakikliu išsukite grietinėlę, kondensuotą pieną, citrinos sultis.
2. Pasirinkite indą pyrago pagrindui, jame išdėliokite pirmą sluoksnį (12 sausainių). Jei norite, prieš padengiant kiekvieną sausainių sluoksnį kremu, sausainius aptepkite prieš tai ištirpintu šokoladu. Ant viršaus tepkite sluoksnį kremo. Pabaikite sluoksniuoti pyragą tuo pačiu būdu, kremo sluoksnis turi būti paskutinis.
3. Pyrago viršų pabarstykite smulkintais riešutais ir palikite šaldytuve per naktį.
Skanaus :)
smile emoticon
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą