Puslapiai

2012 m. liepos 1 d., sekmadienis

Žali linkėjimai

...iš mano sodybos :)















6 komentarai:

  1. Super,noriu dar..... foto. Kai pati turiu sodybą,tai labai įdomu,kaip įrengta pas kitus.O pas tave,Iloniuk,šaunu,skoninga,kaip ir visada:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ar dalyvauji Gražiausios sodybos rinkimuose? ;) Balsuočiau už :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. ура, опять сад! ну нет сил смотреть на эту красоту :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Wau Ilona, sodyba tavo fantastine. As ir noreciau tokios, kolkas tenka ieskoti tik akmenu ;) bet kada nors...suzaliuos visi exterjero kampeliai ;)
    Dekui, kad pasidalinai nuostabiomis nuotraukomis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vat aš suspėjau savo laiku prisirinkt akmenų, kai visi laukai, grioviai, palaukės, paupiai buvo jų apščiai nugulti...vien židiniui suėjo 7 mašinos akmenų, talką dariau , kad prisirinkt, o dabar...retai kur iš po žiemos atsiranda, arba privačioj valdoj guli, nepasiimsi už dyką-pinigiuką reik mokėt.

      Ačiū už gražius žodžius, dar iki tobulos sodybos man toli, nors į žurnalą esu papuolusi, čia taip nesigiriant. Pati neleidžiu jokių delegacijų kieman, nors seniūnas labai prašėsi, kol nebus visas kiemas sutvarkytas, visi namai su naujais stogais, tol vartai visoms komisijoms bus uždaryti, o po lopinėliais leist, kad paveiksluot...nu sąžinė neleidžia :)

      Panaikinti
  5. Nuostabu pas tave,su tokia meile matosi viskas daryta.Aš tai kiekvieną įdomesnį akmenuką ar gėlytę tai iš kaimo tai iš kaimynės tempiu namo:)

    AtsakytiPanaikinti