Puslapiai

2020 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Mascarponės ir multivitaminų desertas








Reikės :
 Baltas sluoksnis

*250 g mascarponės sūrio
*200 ml augalionio pieno
*20g želatinos
*1 valg.š.cukraus pudros
*vanilinio cukraus

Oranžinis sluoksnis

*300-350 ml 100% multivitaminų (arba kitų turimų pas save)sulčių
*20g želatinos

Želatina išbrinkinam mažam kiekyje vandens ir ją ant garų vonelės ištirpinam. Išsukam mascarponę su pienu , pudra ir vaniliniu cukrumi, bei supilam pravėsusią želatiną.Dedam į šaldytuvą stingti.
Antras sluoksnis : multivitaminų sultis sumaišome su pravėsuse želatina ir užpilam ant pirmo jau sustingusio balto sluoksnio. Dedam į šaldytuvą


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą