Puslapiai

2020 m. sausio 18 d., šeštadienis

Migdolinis aguonų pyragas







Ingredientai

1 indelis kondensuoto pienas
80g malti džiūvėsėliai
80g migdolai
4 vnt.kiaušiniai
100g cukraus
150g aguonos

Migdolus smulkiai sukapokite
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų.
Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais
Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius , ir gerai išmaišykite
Sudėjus baltymus atsargiai išmaišykite
Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą