4 kiaušinius
150 g miltų
1/2 a.š. kepimo miltelių
50 g lydyto sviesto
1 indelis kondensuoto pieno
Visus produktus gerai išplakite ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 45 min. 175°-180° laipsnių temperatūroje. Orkaitę išjunkite ir pyragą dar palaikykite joje 10 min., kad galutinai iškeptų. Ištraukite lauk ir palikite visiškai atvėsti. Skanaus!
150 g miltų
1/2 a.š. kepimo miltelių
50 g lydyto sviesto
1 indelis kondensuoto pieno
Visus produktus gerai išplakite ir supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 45 min. 175°-180° laipsnių temperatūroje. Orkaitę išjunkite ir pyragą dar palaikykite joje 10 min., kad galutinai iškeptų. Ištraukite lauk ir palikite visiškai atvėsti. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą