Puslapiai

2012 m. sausio 18 d., trečiadienis

Dedikacija

Šitas organzos gėlytes noriu dedikuoti Remini, http://reminihome.blogspot.com kuri tarp dešimties apdovanotų bogų paminėjo ir mąnąjį :)






Turbūt kaip ir daugumai-lengviau papasakoti apie kitą, nei , kad apie save :)
Esu dviejų berniukų (amžius17 ir 4) mama (nors vienas faktiškai jau senai išaugo iš to pavadinimo, supratau, kad senstu, kai pristatė savo draugę), beprotiškai atsidavusi savo namams, artimiems žmonėms.Niekur labiau nepailsiu, kaip savoj sodyboj, nors ten gana dažnai tenka nugarą atsukti saulei, bet aplinkinių gražūs atsiliepimai, publikacijos žurnaluose viską atperka. Kai manęs paklausia , kur aš gyvenu-atsakau : darbo dienomis Kaune, savaitgaliais Gėluvoj, Raseinių raj. ant Dubysos slėnio.(Jei kam įdomu, tikrai šitam bloge surasit nuotraukas)
                  Antra mano meilė-rankdarbiai: pirmoje vietoje dekupažas, vąšelis taip pat mano rankoms paklūsta, adata mano rankų pagalba veria audinį kryžiukais iš,kurių susideda visai neblogi vaizdai :) Šiek tiek veliu, šiek tiek screbukinu,patinka fotoaparatu gaudyti gerus kadrus:), bet...greičiausiai niekada neužsiimsiu bižuterijos kūryba (vėriniais) nu netraukia nors tu ką, nors mielai perku tos srities auksarankių sukurtus vienetinius papuošalus, ypač vertinu liaudies meistrės iš ALIŲ unikalius jos sukurtus papuošalus būtent MAN.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=216160155110309&set=a.152987614760897.32113.100001489785239&type=1#!/pages/Aliai-papuo%C5%A1alai/132442450156501
                Mėgstu keliauti, įsitikinau, kad neturiu fobijos nei važiuoti dviaukščiu autobusu serpantinais, nei plaukti laivu, kad ir Estonijos keliu, nei skristi lėktuvu, kai patenkama į oro duobes, nei skristi parasparniu , kai į ausines pilotas rėkia "laikytis tvirčiau"(labai norėčiau pakilt su oro balionu,gerai, kad ši svajonė lengvai įgyvendinama)...tačiau niekas ant manęs neužkraus naro atribucijos. Snurkeliaut aplink rifus teko, tačiau panirti giliau-nupurto vien nuo minties :)
                Esu punktualus žmogus, geriau atvyksiu truputi ankstėliau, nei, kad vėluosiu, todėl labai nepatinka vėluojantys. Nepatinka ir žodžio nesilaikančios personos.
               Humoras man nesvetimas...et...mano sąžinė tokia skaidri, nu tokia skaidri, kad jos net nesimato :)



Na pirmai pradžiai atsiskleidžiau tiek...gal vėliau su laiku...

Mielai įkišu nosį į šiuos blogus , kuriems ir skirsiu savo pirmąjį apdovanojimą
http://bookmarkscollection.blogspot.com/

http://fotopastele.blogspot.com/
http://giedruzhe.blogspot.com/
http://bytele.blogspot.com/http://laujus.blogspot.com/
http://laujus.blogspot.com/
http://knopkiniukai.blogspot.com/
http://ramunynas.blogspot.com/
http://pudra-studio.blogspot.com/2011/12/isdykusiai-linksmu-sv-kaledu-o.html
http://skanusgyvenimas.blogspot.com/
http://visniuke.blogspot.com/
http://antpalanges.blogspot.com/
http://kurybinesdirbtuves.blogspot.com/
http://lillablanka.blogspot.com/
http://mikoskioskas.blogspot.com/
http://jolanta-jovena.blogspot.com/





6 komentarai:

  1. gražios gėlytės :)
    malonu susipažinti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, atrodo, kad gavau pirma virtualu apdovanojima ... Aciu... O ka dabar reikia su juo daryti ? Na, be to, kad dziaugtis ir netiketai pasijausti ivertinta ...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šiaip nerašytos taisyklės sako, kad reikia truputėli aprašyti/papasakoti apie save 7 dalykus ir "apdovanoti" tau patinkančius 15 blogų :)

      Panaikinti
  3. Sveikinu :)Ir zinoma dekui,uz demesi mano Blogui :) Bet irgi nelabai suprantu tu apdovanojimu reiksmes,kodel reik aprasyti?Nes mano kazkaip Blogas vien tik skirtukai,nekeliu nieko kito,jokiu aprasymu apie save ir pan...tai kaip man cia dabar pasielgti? O be to viska rasau tik angliskai,nelabai jauciu mane supras uzsienieciai,ka noriu pasakyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Čia prievartos nėra :)Rašoma ti
    k tam, kad viena kitą geriau pažintume, paprastesnė virtualinė sueitis būtų tskant :)

    AtsakytiPanaikinti