Puslapiai

2011 m. spalio 7 d., penktadienis

Skandinave...SUPER

http://bookmarkscollection.blogspot.com/2011/10/amazing-work-of-lithuanian-artist-ilona.html
Tiesiog spirgu iš džiaugsmo, vidinio pasitenkinimo ir noro pasidalinti su Jumis nuotraukytėmis...mano kurtas knygų skirtukas patalpintas labai gražiam fone... Taip jį mato SKANDINAVE. Kviečiu pasivaikščioti Jos blog-e...turėsit gerą laiką :)



O taip atrodė skirtukas "mano aplinkoj"




4 komentarai:

  1. Na man tikrai dziugu,kad Tau patiko,nesitikejau...,nes fotografijoje esu visiskas nulis,bet Tavo darbai tokie nuostabus,kad negali buti fotografuojami eiliniskai,paprastai,juos visad noriu pateikti grazioje aplinkoje,tad ir si karta stengiausi,ilgai neikeliau i Bloga,nes negalejau fotografuoti atmestinai ir paskubomis,o laiko ilgelesniam pafotografavimui pritrukdavau,reikejo prisiruosti tokiam darbeliui :) Turiu ir su sakutem jau nuotraukas,bet dar nekeliu,nes mastau perfotografuoti,kazka naujau parinkti,nes panasiai labai gavosi,kaip su kava :)
    O Tavo fotografijos darbai tokie pat nuostabus,kaip ir realieji darbeliai,tad niekas kitas puikiau negali pateikti,kaip tik Tu pati :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū tau...smaguma nereali. Tinkamoj aplinkoj pateikti/išreikšti savo darbą, oi kaip nemažai atima laiko. Pirmiausia reikia įsivaizduot,sumąstyt, suieškot, atrast, sudėliot...nufotografuot, ištrint, vėl ieškot...fotograquot...bet galutinis rezultatas užkabina šypseną nuo ausies iki ausies ilgam...o archyve pasiliks amžiams :))))...džiaugiuosi, kad mums buvo lemta susitikt....

    AtsakytiPanaikinti
  3. Milá Ilona!
    Velmi děkuji za pozdrav!
    Také děkuji za moc pěkná slova...
    Je to velmi příjemné setkání :o)
    Váš blog se mi moc líbí.
    Jste velmi kreativní a stále více lepší...
    Moc se mi líbí vyšívání a háčkování...
    Výrobky jsou tak překrásné.
    Určitě tu nejsem naposledy...
    Přeji krásný podzim, Soňa

    AtsakytiPanaikinti